Overdosis visolie

0
153

Benieuwd naar de gevolgen bij een overdosis visolie? Dit is echt in grote overmate inname van visolie. Normaal gesproken heeft een dosis visolie geen schadelijke gevolgen. Bij een eenmalige overdosering van visolie (een paar pillen te veel) is er niets aan de hand. Geadviseerd wordt om gewoon een week niets nemen.

In zeldzame gevallen bij overgrote inname kunnen de volgende gevolgen eventueel plaatsvinden:

Bloeden
Visolie heeft een neiging tot trombocytenaggregatie, waardoor langer bloeden te verminderen. Bloedplaatjes kan langer duren om de vorm en het bloeden te stelpen, omdat er minder van hen, zodat het bloeden-zelfs van kleine wondjes-potentieel kan ernstige te worden. Grote hoeveelheden van visolie kan ook de oorzaak van bloed in de urine of intense neusbloedingen. In ernstige gevallen kan dit effect zelfs gezien worden in de vorm van een beroerte of ernstige interne bloeden.

Vergiftiging
Veel vissen leven in een milieu van zware stoffen zoals kwik, dioxines of polychloorbifenylen (PCB’s). Volgens myomancy. com, de olie vervoert minder toxische residuen dan het eten van vis die direct, maar het is nog steeds mogelijk om een aantal gastro-intestinale problemen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, maagklachten, diarree, ongewoon zware oprispingen, winderigheid, en zure reflux. Bij hoge doseringen kan deze effecten ziekenhuisopname nodig. Een manier om de kans op deze bijwerkingen verminderen is door het nemen van visolie capsules bij de maaltijd en het verspreiden van het bedrag dat u over een langere periode van tijd. Dus in plaats van het nemen van 3g in de ochtend, 1g te nemen bij het ontbijt, lunch en diner.

Bloeddruk
Volgens bron myomancy.com, een van de gerapporteerde bijwerkingen van visolie een daling van de bloeddruk. Als een persoon neemt grote hoeveelheden visolie en heeft een lage bloeddruk, of is op een medicijn om de bloeddruk te verlagen, kan het zeer gevaarlijk zijn. Dit is een dosis-effect gevoelige kant, en er is bijna geen risico, tenzij je een enorme hoeveelheid visolie nemen. Nog, mensen die een lage bloeddruk of neem je medicijnen verlagen hun bloeddruk moeten hun zorgaanbieder te vragen over een gezonde dosis. Overdosering Het is mogelijk om een overdosis visolie. Het benodigde bedrag zal variƫren van persoon tot persoon, en zo zal het effect, maar in wezen een overdosis betekent dat u zich een of alle van de bovengenoemde bijwerkingen bij een ernstige vorm: gastro-intestinale bloeden of bloeden in de hersenen, een zeer ernstige maag pijn of zelfs een beroerte. Als u denkt dat u of iemand die je kent wellicht een overdosis visolie, onmiddellijk medische hulp te zoeken.

Nogmaals moet je het wel heel erg bont maken om een overdosis visolie binnen te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here