Bonusan Visolie Omega 3 capsules

0
18
Bonusan visolie omega 3 capsules

Uitgelicht: Bonusan Visolie Omega 3 capsules

Bonusan visolie omega 3 capsules

Wat zegt Bonusan over haar visolie supplement? Wij hebben het voor u onder elkaar gezet.

Omega-3:

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen;
  • Ondersteunt de vorming van gunstige prostaglandines;
  • Activeert het afweersysteem en ondersteunt de algehele stofwisseling;
  • Heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten;
  • Is goed voor het geheugen en bevordert een goede gemoedstoestand;
  • Bevordert een gezond zenuwstelsel;
  • Ondersteunt de longfunctie;
  • Houdt de gewrichten soepel;
  • Is belangrijk voor de algehele gezondheid en vitaliteit.

Hoe werkt het?

Werking
Bonusan Visolie Omega 3 capsules

Omega-3 capsules bevatten meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren uit visolie. Meervoudig onverzadigde vetzuren worden onderverdeeld in omega-3 vetzuren (vetzuren afgeleid van alfalinoleenzuur) en omega-6 vetzuren (vetzuren afgeleid van linolzuur). Strikt genomen zijn alleen linolzuur en alfalinoleenzuur essentiële vetzuren, omdat het lichaam de daarvan afgeleide metabolieten zelf kan maken. Omdat dit proces moeizaam kan verlopen, heeft suppletie met metabolieten van deze vetzuren (in het geval van alfalinoleenzuur zijn dit EPA en DHA) vaak de voorkeur. In de twintigste eeuw is in westerse voeding de verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren sterk opgeschoven in de richting van omega-6 vetzuren. Dit komt vooral door toename van het gebruik van linolzuurrijke plantaardige oliën en vetten en afname van de visconsumptie. De verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren in westerse voeding is ongeveer 20-25 : 1, terwijl een verhouding van ongeveer 5 : 1 wenselijk is. Vanuit de evolutie gezien heeft de mens miljoenen jaren lang omega-6- en omega-3- vetten in een verhouding van (waarschijnlijk) 1:1 geconsumeerd. Veel mensen kunnen dus goed als aanvulling op de voeding een supplement met omega-3 vetzuren gebruiken.

Gebruiksadvies Bonusan Visolie Omega 3 capsules

Dagelijks 2 tot 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Dit komt overeen met een hoeveelheid van ongeveer 600-900 mg EPA + DHA per dag. Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van 5 à 10 gram van beide vetzuren. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3 vetzuren merkbaar is.

Tip

Vanwege de sterke onverzadigdheid van omega-3 vetzuren wordt gelijktijdig gebruik van Vitamine E-400 Complex (minimaal 400 IE per dag) sterk aangeraden. In de Bonusan omega-3 producten zijn weliswaar ook natuurlijke gemengde tocoferolen aanwezig, genoeg om in het product de oxidatie tegen te houden. Maar vetzuuroxidatie kan ook in het lichaam plaatsvinden en dan is bescherming door gelijktijdig gebruik van extra vitamine E sterk aan te raden. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte en Vitamine C-1000 ascorbatencomplex.

Is Bonusan een goede visolie?

Is Bonusan nu de beste keuze voor mij? Hier kunnen wij je antwoord op geven. Vergelijk Bonusan met andere Visolie supplement merken, klik dan hier of op de onderstaande button. Let vooral op de samenstelling van de visolie capsule.

Visolie vergelijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here