Visolie capsules zonder gelatine

0
13
Visolie capsules zonder gelatine

Zoek je naar Visolie capsules zonder gelatine? Lees dan snel verder.

De meeste visolie capsules bevatten (vis)gelatine en is daarmee niet geschikt voor een hoop mensen, waaronder mensen met een visallergie, vegetariërs en veganisten. Is er dan een alternatief? Jazeker! Algenolie is een 100% natuurlijk alternatief.

100% plantaardig en zonder gelatine

Algenolie is 100% plantaardig en zeer zuiver. Bij Visolie capsules moeten er meerdere processen plaatsvinden om de zuiverheid te garanderen. Dit komt door de voeding van Vissen, hun voedsel kan verontreinigt zijn en vissen eten ook elkaar, waardoor de verontreiniging steeds groter wordt. Algen staan onderaan de voedselketen en bevatten van nature geen verontreinigende stoffen. Algenolie is vrij van verontreinig zoals kwik, zware metalen en andere schadelijke stoffen.

Algenolie duurzaam

Algenolie wordt speciaal gekweekt is daarmee duurzaam. Productie van algenolie gaat niet ten koste van de visstand. Voordeel voor ons en voordeel voor de vissen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van Algenolie ten opzichte van Visolie capsules met gelatine. Benieuwd naar deze voordelen? Bekijk dan het blog: Omega 3 zonder gelatine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here